Beoordelingen van Hotel Linda Side


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door ilonka ● juni 2015

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

mijn tweede thuis, altijd hartelijk ontvangst. wij genieten er altijd elke keer weer en gezellig moet je het toch zelf maken een fijn hotel en een rustige groene omgeving

mensen die zeuren.


Beoordeling door M. de Kaste ● mei 2015

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving7
Eten10
Sport & Entertainment10
9.2

Erg luxe slaapkamer, geen standaard design. Erg knus en gezellig ingericht. Leuk animatie team, die zelfs ook de 20+ makkelijk kunnen vermaken! Lekker en groot zwembad, en keuze uit veel eten.

De omgeving van het hotel met winkels is ongemakkelijk. Je kan niet rustig kijken of een verkoper probeert je weer van alles aan te smeren. Te opdringerig. Het hotel was leuker geweest als de Wi-Fi gratis was voor hotel gasten. En bijv. ook op het strand, €12 in de week is best prijzig. En vaak lag het systeem er ook uit tijdens onze vakantie. Soms was het animatie team wat te opdringerig als het om het verkopen van hun cd gaat. Werd de laatste dagen hooguit vervelend... Duits is leuk, maar voelde mij als Nederlander nogal mindermatig door de vele duisters, en ook staff personeel wat beter Duits dan Engels kan.


Beoordeling door marcel ● November 2009

Hotel7
Kamer7
Service7
Omgeving7
Eten6
Sport & Entertainment7
6.8

bij aankomst ziet het hotel er netje en verzorgd uit. Voor oudere mensen is het een prima overwinteringshotel als je niet al te hoge verwachtingen hebt

maar op de kamers moet je niet te nauw kijken,wel goede en frisse bedden. bij de luch wel brood maar geen boter en geen broodbeleg doch voldoende te eten als je alles lust en wil proberen. in de nacht wel wat luidruchtig met komende en vertrekkende mensen. all inclusive is ook niet helemaal correct in de wintermaanden is het na 22h00 betalen doormiddel van een kaart die bij vertrek word afgerekend. Ook moeten rokers er rekening mee houden dat ze aan het zwembad of voor het hotel mogen roken maar in het hotel zelf mag niet gerookt worden nergens , behalve op de kamers. Wat betreft annimatie is er ook in de wintermaanden niet veel te beleven ,ook niet buiten het hotel alles is gesloten op 3 eetcafeetjes na .


Beoordeling door elli kok ● Oktober 2009

Hotel7
Kamer8
Service6
Omgeving8
Eten7
Sport & Entertainment7
7.2

ben met mijn een weekje in hotel Linda geweest , mijn eerste indruk was een beetje simpel en sober voor wat betreft de lounge. De ober achter de bar is de enige van het personeel die absoluut niet aardig is hij weliswaar alsof, als je net aankomt om bij elven en je wilt wat drinken en niet direct begrijpt dat je maar 2 srankjes per persoon kunt krijgen datkan ook vriemdelijk gezegd worden, verder vind ik het een aanfluiting dat er nergens buiten gegeten kan worden neem je een broodje mee dan wordt je terug geroepen. 's Avonds kunnen er maar weinig mensen buiten zitten geen terras en 1 lampje aan zeeee


Beoordeling door robert ● Juni 2010

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving7
Eten8
Sport & Entertainment7
7.8

het was echt fantastisch daar. het eten was lekker aardig personeel goed op gemaakte kamers het ziet er mooi uit ligt er mooi bij ik heb een leuke week gehad daar


Beoordeling door Lisa ● Juli 2010

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8

dit is nu de 2e keer dat ik in hotel linda ben geweest, het is en blijft fantastisch.. en dat niet alles altijd even goed is.. tja je kunt niet alles hebben... maar de sfeer is er geweldig !


Beoordeling door Soraya ● Oktober 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Ik ben 2 weken naar Hotel Linda geweest!! Het was Super daar!! Zelf zal ik er graag nog een keer heen willen. Het eten was fantastisch en mij maakt het niks uit als je binnen of buiten eet. Wij hadden echt heel mooi uitzicht! lekker warm dicht bij het strand. Toen we naar binnen kwamen kwam er al direct een piccolo naar ons toe en wachtte en bracht ons naar boven heel fantastisch!!


Beoordeling door Bettie Roos ● Oktober 2010

Hotel7
Kamer8
Service5
Omgeving8
Eten7
Sport & Entertainment8
7.2

Kamers zijn oud maar schoonmaak is echt prima. Frisse lakens en handdoeken. Eten is zoals zoveel in Turkije vaak afgekoeld, maar voldoende afwisseling van kip, vis en kebab.

Hotel Linda is niet verwelkomend. Donkere lobby en lounge en weinig licht. Personeel is echt niet vriendelijk. Zo hebben wij het in Turkije echt nooit meegemaakt. Man van de matrassen aan het strand is een kleine dictator en je voetl je daar echt niet welkom. Met mensen van de animatie eigenlijk geen contact gehad, dus kunnen we daar ook niet over oordelen. Voor ons een prettige vakantie omdat we er even uit waren, maar ik kan me voorstellen dat je je aan het ontbreken van vriendelijkheid, kan ergeren. Maakt hotel net niet je dat.


Beoordeling door Van Der Haring ● Mei 2011

Hotel7
Kamer6
Service9
Omgeving7
Eten6
Sport & Entertainment6
6.8

Hotel Linda, Tja wat zal ik er eens over zeggen. Het hotel is oud, het personeel is vriendelijk,


Beoordeling door Inky ● Juli 2011

Hotel5
Kamer7
Service9
Omgeving5
Eten5
Sport & Entertainment4
5.8

Pluspunt vriendelijk personeel, aardige mensen bij animatie, terwijl wij daar niet van houden. Zij waren erg vriendelijk en niet opdringerig. Mooie tuin met veel schaduw.

Oudbollig en niet meer van deze tijd. Kamers klein en benauwd, gedateerd, gelukkig werkte de airco. 10 x waren wij al in Turijke hotels van tot 5 * maar dit was echt kwalitatief nergens mee te vergelijken. Eten a la ''gaarkeuken'', benedenmaats, erg jammer! Van 10.00 tot 23.00 goldt het all-in concept daarna betalen. Op strand van 10.00 tot 16.00. Turkseavond, eindelijk eens echt lekker eten, moesten wij € 30,- voor betalen, cocktail € 10.- Maar echt geen 2de keer!!


Beoordeling door marjan janssen ● Augustus 2011

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.3

Ik vind het een mooi hotel.Slaapkamers en badkamers iets verouderd maar schoon. Lekker eten en al lust je niet alles er is altijd wel iets dat je kunt eten.Mooie zwembaden. Het animatieteam is erg leuk, er is wel iedere avond iets te doen.Alles wordt er goed schoongemaakt.Ik zou het zeker aanraden om er een keer naar toe te gaan.


Beoordeling door Peter ● April 2012

Hotel5
Kamer5
Service5
Omgeving5
Eten5
Sport & Entertainment5
5

vergane glorie!!!


Beoordeling door Linda ● April 2012

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving7
Eten9
Sport & Entertainment8
8.2

Een prima Hotel, wel iets verouderd maar het is schoon, het personeel is vriendelijk en het eten is goed. Prijs kwaliteit vond ik prima !

Het enige min puntje is dat er verder weinig in de buurt is het voordeel daarvan is dat je al voor € 1 met het busje (dat vlak bij het hotel stopt) naar Side of Manavgat gebracht wordt waar je kunt shoopen tot dat je er bij neervalt en zo zie je ook nog eens iets anders.


Beoordeling door puck ● Juli 2012

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
8.7

Ik ga er vannacht heen vorig jaar ben ik er ook geweest en het animatieteam is heel erg leuk en gezellig en het zwembad is erg leuk en de kamers zijn beetje ouderwets maar vind ik juist wel leuk ik zit toch nooit op de kamer ben gewoon alleen maar aan het zwemmen het eten in ook erg lekker als er iets tussen zit wat je niet lekker vind is er altijd wel iets anders lekkers in de avond is het animatie team ook erg leuk en gezellig elke avond is er wel iets leuks te doen soms een leuke show soms bingo en soms gewoon swingen in de disco ik vond het erg leuk en gezellig min punt - zijn er niet :) ik wens de mensen die er nu nog heen gaan heel veel plezier en ik raad het jullie echt aan ook voor de kinderen is het leuk *ik ben een kind* iedereen veel plezier




Vergelijk Hotel Linda Side bij 4 aanbieders Bekijk prijs