Vergelijk Hotel Linda Side bij 3 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:

powered by:

Kamers

Met 230 kamers is Hotel Linda Side absoluut geen klein hotel, maar toch voelt dat wel zo als u hier verblijft. Dat komt onder andere door de bouw van het hotel. Het hotel is maar vier verdiepingen hoog en is in een groen bos gebouwd. Zo heeft u nooit het gevoel dat u in een waanzinnig groot hotel verblijft en geniet u dus in intieme rust van uw welverdiende vakantie.

De kamers van dit 4 sterren hotel zijn ruim en degelijk opgezet en voorzien u van vele gemakken, die uw vakantie nog comfortabeler maken. Er zijn diverse soorten kamers te boeken, waaronder tweepersoonskamers, bungalows en suites, maar allemaal zullen ze al snel aanvoelen als thuis. Ze zijn standaard voorzien van een mooie badkamer met douche, toilet en föhn. Daarnaast heeft u uw eigen balkon of terras (met meubilair) en kunt u op uw televisie Nederlandse zenders ontvangen. Elke dag kunt u één fles water uit de minibar pakken, zodat u nooit dorst hoeft te hebben.

De meeste toeristen trekken richting dit Turkse hotel om onder andere te genieten van de heerlijke temperatuur, maar ’s nachts kan dat wel eens vervelend zijn. Gelukkig zijn de kamers van Hotel Linda Side voorzien van airconditioning zodat u nacht in, nacht uit in een aangename temperatuur kunt slapen. De kamers zijn daarom ook uitermate geschikt voor kinderen.

* 230 kamers
* 4 verdiepingen
* Tweepersoonskamers, bungalows, suites en familiekamers
* Degelijk en ruim opgezet
* Standaard ingericht met:
* Badkamer
* Douche
* Haardroger
* Privé balkon of terras met meubel
* Televisie met Nederlandse zenders
* Airconditioning
* Minibar
* Telefoon
* Kluis

Foto's


Vergelijk Hotel Linda Side bij 3 aanbieders Bekijk prijs