Foto's

Over Side

De Turkse Riviera is al een aantal jaren zeer populair onder Europese en Russische toeristen, die komen voor de zon, de zee en het strand. Deze drie elementen zult u vrijwel overal aan de Turkse kusten tegenkomen, maar Side onderscheidt zich door de grote culturele erfenis die de omgeving bij zich draagt. Zowel de Grieken, als de Romeinen, als de Osmanen hebben hier eeuwen geleden geleefd en dat is terug te zien in de vele overblijfselen uit die tijden.

Bijvoorbeeld het centrum van Side. Sommige mensen noemen het wel een openluchtmuseum. Diverse zuilen, een theater en een stadspoort zijn enkele voorbeelden van bezienswaardigheden die hier te vinden zijn. Ook de tempel van Athene, de tempel van Apollo en de Agora tempel zijn tot op de dag van vandaag te bezichtigen. De natuurliefhebbers kunnen verder trekken naar de Kursunlu watervallen. Naast de watervallen is hier ook een botanische tuin te bewonderen.

Side ligt op zo’n 70 kilometer van het vliegveld van Antalya. Hotel Linda Side ligt nog zo’n 5 kilometer buiten Side in het dorpje Titreyengöl. Het luxe 4 sterren hotel is op zo’n 900 meter van het strand en 500 meter van het dorpscentrum gelegen. Het is gebouwd in een groen bos, zodat u in een oase van rust en comfort uw welverdiende vakantie kunt vieren. In Side kunt u goed winkelen en uitgaan, want hier vindt u diverse cafés, barretjes, restaurants en clubs.

Vergelijk Hotel Linda Side bij 3 aanbieders Bekijk prijs